INSCRIPCIONS

Aquí et podràs inscriure mitjançant un formulari on-line

LA NOSTRA ESCOLA

Benvinguts a l’Escola d’Atletisme i Triatló de Balaguer. Si us agrada l’esport, us entusiasma córrer i teniu curiositat pel triatló, aquesta és la vostra escola.

Els entrenaments i activitats van adreçats a tots aquells nens i joves entre 5 i 16 anys als que us apasiona l’esport. Ens mouen valors com el companyerisme, la superació i la constància i és el que intentem transmetre als nostres nens en cada entrenament i competició. El nostre objectiu és que els joves de Balaguer que vulguin practicar atletisme disposin d’assessorament i supervisió en els seus entrenaments.

Els entrenaments tenen lloc cada dimarts i divendres de les 17.30h a 18.30h o 19:00h (en funció de l’edat de cada nen) a la Pista d’atletisme, al costat del Col.legi Montroig (carrer Marta Mata).

Si estàs interessat en formar part de la nostra escola pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic escolaatletismetriatlo@gmail.com o pots inscriure’t a través del formulari d’inscripció del nostre web.

HORARIS I QUOTA

Els entrenaments és realitzaran els DIMARTS I DIVENDRES a la Pista d’atletisme, al costat del Col.legi Montroig (carrer Marta Mata).

Petits (5 a 7 anys) → De 17:30h a 18:30h
Mitjans (8-11 anys) → De 17:30h a 18:30h
Grans (12-16 anys) ← De 17:30h a 19:00h


Quota mensual: 20€ per alumne.