Els Pedala al Triatló Half Lleida Gimenells

15/05/2017

El diumenge 7 de maig, una representació de PEDALES vam participar al Triatló Half Lleida – Gimenells. Entre els participants hi havia Ramon Fargues, Pere Bifet, Jaume Torra, Lluís Albert Vilaginés, Toti Puigfel  i Ivan Rodenas. Estem molt contents amb la feina feta ja que vam aconseguir la segona posició per equips i hem de felicitar a en Ramon Fargues que va quedar en 3a posició a la categoria de veterans. Felicitats a tots!!

Pel que fa al recorregut, la natació va tenir lloc a Gimenells a l’embassament artificial “2 LLACS” on es van realitzar 2 voltes de 950m en forma d’un triangle. El circuit de bicicleta van ser tres voltes de 28km a les quals cal sumar l’aproximació al T2. I en quant al circuit de cursa a peu van ser 4 voltes de 5,2km.

Enhorabona a tots els participants!