Un cap de setmana ple de curses

25/01/2017

Aquest pasat diumenge es va celebrar la Cursa del Pastisset a Terres de l’Ebre. Per una banda el Carles Bartrina comença molt fort la temporada i aconsegueix una 3a plaça absoluta en un exigent recorregut de 29 km i  1900md+. Dins d’aquesta mateixa cursa el Josep Miquel Salvado participava en el recorregut curt, d’uns 18,3 km i poc més de 900md+, aconseguint un 23e lloc de la general.

Destacar que les condicions meteorològiques no van ser les millors, ja que va ploure i va fer vent durant bona part del recorregut.

Per altra banda, també es celebrava la mítica Beret-Montgarri, cursa a peu per un recorregut completament nevat d’uns 17 km, i en el que el Jordi Martínez aconseguia la 10a posició general, i el Jordi Renyé la 16a general. Els nostre companys destacaven la duresa de la cursa ja que feia molt de fred i havia molta boira.

Enhorabona a tots companys!

Cursa del Pastisset 2017: Carles Bartrina 2