Curses del cap de setmana

20/09/2016

Aquest cap de setmana s’ha disputat la Rialp Matxicots, on el Pedala.Cat tenia una gran representació en totes les distàncies.

Per un costat en el trail (52 km) el Carles Bartrina va fer un carrerón i es va acabar en la 2a posició. El Xavi Monedero que va fer una prova espectacular anant de menys a més i controlant en tot moment la cursa, i acabant-la amb moltes forces, el Josep Perelló i l’Anna Sol que van aconseguir ser finishers tot i les inclemències del temps. També destacar la participació del Marcos Touriño i l’Alfredo Gracia, que es van retirar per problemes físics.

Per un altra banda teníem al Jordi Martinez i el Daniel Mateu lluitant contra els elements en la distancia Extrem (82 km), on van fer una gran cursa els dos, dosificant forces i controlant en tot moment la distancia, fins passar la línea d’arribada.
Diumenge també es realitzava la mitja marató, on la Sandra Romero i el Josep Vicenç Altisen varen fer una grandíssima cursa.

El mateix diumenge es celebrava la 17a edició de la mítica Taga Evo, puntuable per la Copa Catalana, i on el Bernat Barnes va demostrar el seu gran estat de forma i va aconseguir la 7a posició. D’aquesta manera segueix sumant punts per al campionat.
Molt bona feina Pedales!

Us deixem amb una foto que ens ha passat el Carles Bartrina