Cap de setmana de competicions

08/02/2016

Els nostres Pedales van estar ben actius aquest cap de setmana. Van participar en tres events:

Ultra trail Montnegre Corredor

Dissabte 6 de febrer es va celebrar l’Ultra Trail Montnegre Corredor a la localitat de Vallgorguina al Vallès Oriental. Aquesta dura prova d’ultra resistència de 112km i un desnivell de ± 12.338 m recorre els paratges del parc natural del Montnegre i el Corredor.

Hem de felicitar a la nostra companya Bea Martos per la seva bona posició. Va quedar 5a en la seva categoria i 62a en la general. Felicitats per la feina Bea!

UTMC // Montnegre Corredor
Rocacorba

La Rocacorba és una de les trails més importants del nostre país i se celebra al terme de Canet d’Adri (Girona) recorrent els boscos de la zona.

El nostre corredor Carles Bartrina, va participar aquest diumenge 7 de febrer a una de les tres curses de la Rocacorba, concretament la de 30 Km. Aquesta prova compta amb un desnivell de +800 m. El Carles va aconseguir acabar la cursa en una més que merescuda 20a posició general. Moltes felicitats Carles!

Us deixem amb una fotografía d’Oriol Batista que va “enganxar” al Carles en plena pujada.

Fotografia d'Oriol Batista
SantRUNmon

Uns 300 corredors van participar a la 4a SantRUNmon. Aquesta cursa de trail es va celebrar el dia 7 de febrer a Sant Ramón (La Segarra).

Pel que fa als resultats dels nostres pedales, el Josep Miquel Salvador va acabar la cursa en 1:54:40 en la 33ena posició. El segon pedala, en Daniel Mateu, va queda el 39è amb un crono de 1:58:08. En el número 52 tenim a l’Albert Subirada que va acabar en 1:59:44. I l’Anna Codina va aturar el rellotge als 2:24:44 sent la 9a en la categoria femenina. En Julio Ramonet, en Carles Josep i l’Aleix Bollo també van participar a la SantRUNmon i van aconseguir bones posicions. Molt bona feina Pedales!

Aquí teniu tota la classificació

Classificació santRUNmon 2016

Us deixem amb un vídeo de Tàrrega Televisió de la cursa i.. Fins la propera!!!