Aquest passat diumenge s’ha disputat el Trail del Montroig i la pujada a Montalegre, que organitzava el nostre club juntament amb el Centre Excursionista de Balaguer. Podríem parlar d’éxit, però serem prudents i direm que la cursa va tenir una  valoració molt positiva per part dels participants. Primer pel nombre d’inscrits, entre les dues curses sumaven els 181 participants, la bellesa de l’entorn de la serra del Montroig, el marcatge del recorreguts, els habituallaments i el bon temps que va fer durant la jornada. Tot i així, hi ha coses a millorar que corregirem a la següent edició.

Pel que fa a resultats esportius, el guanyador del Trail va ser Xavier Espiña del Blue Motors, amb un temps de 2 hores i 29 minuts, van completar el podi Jose Gonzalez i Gerard Jové. En l’apartat femení va ser la Silvia Puigarnau qui es va endur la victòria amb un temps de 3 hores i 4 minuts, la van seguir Eva hernández i Mercé Brescó.

A la pujada a Montalegre, en categoria masculina el guanyador va ser Oriol Bonastre i a la femenina la guanyadora va ser Noemi Aumedes.